Alle bestellingen worden de eerst volgende werkdag met PostNL verzonden.

Shopping cart

0

Your shopping cart is empty

Shop now
Onze nieuwe fysieke winkel!

Hoi snoepvrienden!

Charlayna hier, de zoetekauw achter de schermen van de meest kleurrijke snoepwinkel in town! Het is een tijdje geleden dat ik jullie heb bijgepraat, maar ik heb groot nieuws te delen. Onze online snoephemel breidt uit naar een fysieke locatie hier in het prachtige Apeldoorn! 🎉

Na een betoverende vakantie in de VS, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met freeze dried snoep, wist ik dat Nederland ook snakte naar een beetje Amerikaanse zoetigheid. En raad eens? Jullie enthousiasme heeft me aangespoord om naast onze online snoepwinkel om ook in een knusse plek midden in Apeldoorn snoep te verkopen. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen in onze snoepwereld vol verrassingen en lekkernijen!

Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van de overheerlijke traktaties die jullie binnenkort kunnen verwachten in onze nieuwe winkel:

🌈 Freeze Dried Snoep: Een nieuwe knapperige ervaring

Bereid je voor op een smaakexplosie met onze freeze dried snoepjes! Deze unieke traktaties behouden de heerlijke smaken van je favoriete snacks, maar dan met een extra knapperige twist. Van aardbeien tot appelringen, we hebben voor elk wat wilds.

🍪 M&M Cookies

Deze knapperige koekjes zijn rijkelijk gevuld met kleurrijke M&M's, die een vrolijke noot en een extra chocoladekick toevoegen aan elke hap. Ideaal voor feestjes, traktaties of gewoon een moment van genot. Of je nu een zoetekauw bent of op zoek naar het perfecte tussendoortje, onze M&M Cookies zijn de smakelijke keuze die altijd in de smaak valt.

🍬 Nerds Gummy Clusters Rainbow en Tropi Cups

Ontdek de speelse kant van snoep met onze Nerds Gummy Clusters Rainbow en Tropi Cups. Kleurrijk, zoet, en boordevol vrolijkheid deze traktaties zijn een feest voor je smaakpapillen!

🍑 Zure Kersen, Perzikringen, en Colaflesjes

Voor de liefhebbers van zuur is er geen betere plek dan hier! Proef onze zure kersen, sappige perzikringen en klassieke colaflesjes. Een smaakvolle reis door de wereld van zoet en zuur!

🎁 Mystery Box: Laat je verrassen!

Ben je avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor onze Mystery Box en laat je verrassen door een assortiment van onweerstaanbare lekkernijen. Elke doos is uniek en zit boordevol lekkere verrassingen!

🚀 Candy Pop, Blauwe Haaien, Millions, en Warheads

Of je nu houdt van knapperige popcorn, schattige blauwe haaien, sappige millions of intense Warheads, wij hebben alles om je snoepavontuur compleet te maken!

Blijf op de hoogte van onze blog voor meer updates over de opening van onze fysieke winkel in Apeldoorn. Ik kan niet wachten om jullie te zien en samen te genieten van al het lekkers dat onze snoepwinkel te bieden heeft!

Zoete groetjes, Charlayna 🍭✨

Related post