Alle bestellingen worden de eerst volgende werkdag met PostNL verzonden.

Shopping cart

0

Your shopping cart is empty

Shop now
Binnenkort bij CCandy: Stel je eigen schepsnoep samen!

Bij CCandy zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw snoepbeleving nog leuker en persoonlijker te maken. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort schepsnoep zullen aanbieden op onze website! Dit betekent dat je binnenkort zelf kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment snoepjes om je eigen perfecte mix samen te stellen. Laten we alvast een kijkje nemen naar de heerlijke opties die je te wachten staan:

1. Bubs - Raspberry Blueberry Ovals

Geniet van de fruitige en verfrissende smaak van Bubs - Raspberry Blueberry Ovals. Deze kleurrijke ovale snoepjes combineren de smaken van frambozen en bosbessen voor een zoete traktatie die je smaakpapillen zeker zal plezieren.

2. Trolli - Zessterren

Voor een echte smaakexplosie probeer je binnenkort de Trolli - Zessterren. Deze stervormige snoepjes hebben een unieke textuur en zijn perfect om te delen of om gewoon zelf van te genieten.

3. Vidal - Passion Fruit Slices

Laat je verrassen door de exotische smaak van Vidal - Passion Fruit Slices. Deze dunne plakjes snoep hebben de verfrissende smaak van passievrucht, perfect voor een zomerse snoepbeleving.

4. Schuttelaar - Framboosjes

De Schuttelaar - Framboosjes zijn een klassieke favoriet. Deze kleine, sappige snoepjes hebben de rijke smaak van frambozen en zijn ideaal om toe te voegen aan je snoepmix.

5. Haribo - Staafkristallen

Voeg wat knapperigheid toe aan je snoepselectie met Haribo - Staafkristallen. Deze snoepjes zijn zowel leuk om te eten als heerlijk van smaak, een perfecte toevoeging aan je schepsnoepcollectie.

6. Haribo - Fruit Jojo's

Haribo - Fruit Jojo's zijn een kleurrijke en smakelijke optie. Deze gedraaide fruitige snoepjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook heerlijk om van te genieten.

7. Haribo - Drop Jojo's

Voor de liefhebbers van drop zijn de Haribo - Drop Jojo's een must. Deze gedraaide dropjes hebben een rijke, volle smaak die elke dropliefhebber zal waarderen.

8. Bubs - Smultron Granatäpple Oval

Bubs - Smultron Granatäpple Oval combineert de zoete smaak van wilde aardbei met de frisse smaak van granaatappel. Deze snoepjes zijn een ware traktatie voor je smaakpapillen.

9. Toms - Heksehyl Drop

Toms - Heksehyl Drop biedt een intense dropervaring met een heerlijke, zoete dropsmaak. Perfect voor de echte dropliefhebber.

10. Grahns - Salty Bananas

Voor iets unieks, probeer straks Grahns - Salty Bananas. Deze zoute banaansnoepjes zijn een verrassende en smakelijke aanvulling op je snoepmix.

11. Frisia - Fruit UFO's

Frisia - Fruit UFO's zijn een kleurrijke en fruitige optie die elke snoepmix vrolijker maakt. Hun unieke vorm en smaak maken ze een favoriet voor jong en oud.

12. Fini - Giant Wild Strawberries

Fini - Giant Wild Strawberries zijn grote, sappige snoepjes die de smaak van wilde aardbeien perfect vangen. Een must-have voor elke snoepmix.

13. Vidal - Rainbow Rolla Belta

Vidal - Rainbow Rolla Belta biedt een kleurrijke en fruitige ervaring met een leuke, oprolbare vorm. Perfect voor een regenboog van smaken in je schepsnoep.

14. Vidal - Watermelon Slices

Geniet van de zoete en verfrissende smaak van Vidal - Watermelon Slices. Deze watermeloenschijfjes zijn een zomerse traktatie die je het hele jaar door kunt genieten.

15. Trolli - Muizen

Trolli - Muizen zijn een klassieke keuze voor elke snoepmix. Deze zachte snoepjes in de vorm van muizen zijn een nostalgische favoriet.

16. Trolli - Appel Ringen

Trolli - Appel Ringen zijn knapperig en fruitig, met de heerlijke smaak van groene appels. Perfect voor een frisse toevoeging aan je snoepselectie.

17. Suikervrij - De Bron - Dropkanten

Voor een suikervrije optie, probeer straks Suikervrij - De Bron - Dropkanten. Deze dropjes zijn vol van smaak zonder toegevoegde suikers, ideaal voor de bewuste snoeper.

18. Schuttelaar - Roomboter Wafeltjes

Schuttelaar - Roomboter Wafeltjes zijn knapperige, boterachtige snoepjes die perfect zijn voor een romige toevoeging aan je snoepmix.

19. Red Band - Zure Tongen

Red Band - Zure Tongen zijn een ware traktatie voor liefhebbers van zure snoepjes. Hun intense zure smaak maakt ze een spannende keuze voor elke snoepmix.

20. Mini Vrachtwagentjes Roze Wit

Mini Vrachtwagentjes Roze Wit zijn schattige en smakelijke snoepjes die elke mix vrolijker maken. Hun zoete smaak en leuke vorm zijn onweerstaanbaar.

21. Matnijs - Mannike Drop

Matnijs - Mannike Drop zijn traditionele dropjes met een rijke en volle dropsmaak. Perfect voor de echte dropliefhebber.

22. Matnijs - Blauwe Tongen

Matnijs - Blauwe Tongen bieden een unieke en kleurrijke toevoeging aan je snoepmix met hun intense smaak en blauwe kleur.

23. Katja - Kokindjes

Katja - Kokindjes zijn zachte, zoete dropjes met een rijke smaak, ideaal voor iedereen die van drop houdt.

24. Hartikkeltjes - Zoete Drop

Hartikkeltjes - Zoete Drop zijn kleine, hartvormige dropjes met een heerlijke zoete smaak. Perfect om je snoepmix een beetje liefde te geven.


Bereid je voor op een Zoet Avontuur!

Met zoveel heerlijke keuzes op onze aankomende schepsnoep pagina, kun je binnenkort je eigen unieke snoepmix samenstellen bij CCandy. Of je nu van fruitig, zoet, zuur of drop houdt, er is voor elk wat wils. Zodra de schepsnoep pagina live is, kun je je favoriete snoepjes kiezen en je klaar maken voor een zoete traktatie zoals nooit tevoren.

Houd onze schepsnoep pagina goed in de gaten en wees een van de eersten om je eigen perfecte snoepmix samen te stellen. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en geniet van de zoetste momenten met CCandy!

tags :

Related post